H2 - Mosquito Killer
Avionul cu 2 aripi este unul dintre produsele care s-a bucurat de cel mai mult succes in randul copiiilor. Construit cu grija din lemn de esenta tare, este destinat sa fie jucaria preferata pentru multi ani de aici inainte.
Rotile si elicea sunt functionale, nu este doar un obiect de decor. Culorile pe care le folosim pentru finisaj au certificat de "child safe" iar pentru acest model se poate livra la alegere vopsit intr-o singura culoare sau combinatie de 2 culori - din cele pe care le avem disponibile.
  • Pret: 50 Lei
H1 - Clear Sky
Avionul cu o singura aripa este produs manual din lemn de esenta tare, placaj de fag. Aceasta jucarie minunata va dezvolta imaginatia copilului dumneavoastra. Se livreaza vopsit intr-o culoare cu certificat "child safe", la alegere din cele pe care le avem disponibile.
  • Pret: 45 Lei
Libelula veselă
Jucăria noastră elicopter poate fi un cadou minunat atât pentru băieți cât și pentru fetițe. Are dimensiunea și greutatea ideală pentru mânuțele mici ale copiilor. Toate roțile și elicile se învârtesc liber, deoarece este o jucărie nu un obiect de expoziție. Elicoperul este realizat în totalitate din lemn/placaj de fag, slefuit cu grijă și vopsit după preferință cu vopsea pe bază de apă având indicativul "child safe".
  • Pret: 45 Lei