Cutia cu jetoane Montessori
Articol din seria educativă Montessori - este o cutie simplă cu sertar. Exercițiul de coordonare mână-ochi constă în introducerea jetoanelor prin fanta de deasupra cutiei. Permite copilului să înțeleagă conceptul de existență permanentă a obiectelor - un lucru ce nu poate fi văzut cu ochii nu înseamnă că nu există. Tot ansamblul este realizat din placaj de fag, finisat cu ulei mineral. Jetoanele sunt colorate pentru a atrage atentia.
  • Pret: 50 Lei
Montessori - cutia cu bila - permanenta obiectelor
Beneficiul primodial al acestei jucarii din seria educativa Montessori este îmbunătățirea coordonării dintre mână și ochi, fiind unul dintre cele mai bune materiale pentru dezvoltarea copilului. În principiu, copilul introduce bila în orificiul de deasupra iar aceasta iese pe ușa cutiei. Ansamblul este realizat din placaj de fag, iar bila din lemn de brad, fiind finisate cu ulei mineral food-safe. Partile esentiale, aici vorbinf despre usa si capacul prin care se introduce bila se pot colora pentru a atrage atentia copilului
  • Pret: 60 Lei
Numaratoare Montessori
Setul din imagine contine baza numaratoarei si 55 de placute in forma de patrat cu dimensiunile de 4x4 cm si 1.2 cm grosime. Jucaria este confectionata din lemn de esenta tare de fag, iar piesele sunt vopsite cu culori "child-safe" Annie Sloan.
  • Pret: 100 Lei
Numaratoare Montessori cu cercuri
Numaratoare Montessori din lemn de fag creata cu scopul de a invata copilul de la cea mai frageda varsta cu conceptele de culoare si numar, dezvolatand in acelasi timp coordonarea mana-ochi. Jucaria este compusa dintr-o baza solida cu 10 bete de dimensiuni corespunzatoare cifrelor pe care le reprezinta si 55 de cercuri din lemn. Ca toate jucariile noastre si aceasta este vopsita cu culori naturale produse de Annie Sloan. Jucaria de lemn poate oferi mai multe activitati: sortarea culorilor, numararea pieselor, denumirea culorilor, aranjarea prin stivuire a cercurilor.
  • Pret: 70 Lei
Montessori - forme geometrice
Jucarie educativa Montessori compusa din 16 piese detasabile in forma de cerc, dreptunghi, patrat si triunghi - 4 din fiecare. Toate colturile formelor geometrice sunt rotunjite pentru siguranta copilului. Este un instrument educativ ce stimuleaza creativitatea, invatarea culorilor, deprinderea de a numara. Un sortator de forme geometrice care ajuta la dezvoltarea cordonarii mana-ochi, reprezinta un cadou perfect pentru orice copil.
Realizat din materiale de calitate: lemn de fag pentru baza, placaj de fag pentru piese, vopsea pe baza de apa "child safe" Anie Sloan.
  • Pret: 50 Lei