Numaratoare Montessori
Setul din imagine contine baza numaratoarei si 55 de placute in forma de patrat cu dimensiunile de 4x4 cm si 1.2 cm grosime. Jucaria este confectionata din lemn de esenta tare de fag, iar piesele sunt vopsite cu culori "child-safe" Annie Sloan.
  • Pret: 100 Lei
Montessori - cutia cu bila - permanenta obiectelor
Beneficiul primodial al acestei jucarii din seria educativa Montessori este îmbunătățirea coordonării dintre mână și ochi, fiind unul dintre cele mai bune materiale pentru dezvoltarea copilului. În principiu, copilul introduce bila în orificiul de deasupra iar aceasta iese pe ușa cutiei. Ansamblul este realizat din placaj de fag, iar bila din lemn de brad, fiind finisate cu ulei mineral food-safe. Partile esentiale, aici vorbinf despre usa si capacul prin care se introduce bila se pot colora pentru a atrage atentia copilului
  • Pret: 60 Lei
Montessori - forme geometrice
Jucarie educativa Montessori compusa din 16 piese detasabile in forma de cerc, dreptunghi, patrat si triunghi - 4 din fiecare. Toate colturile formelor geometrice sunt rotunjite pentru siguranta copilului. Este un instrument educativ ce stimuleaza creativitatea, invatarea culorilor, deprinderea de a numara. Un sortator de forme geometrice care ajuta la dezvoltarea cordonarii mana-ochi, reprezinta un cadou perfect pentru orice copil.
Realizat din materiale de calitate: lemn de fag pentru baza, placaj de fag pentru piese, vopsea pe baza de apa "child safe" Anie Sloan.
  • Pret: 50 Lei
Discuri interschimbabile
Discurile duble Montessori reprezintă probabil una dintre primele jucării multi-funcționale după metoda dezvoltată de către doctorul Maria Montessori. Sunt realizate din placaj de esență tare de fag cu grosimea de aproximativ 8 mm, diametru de 50 mm, ușoare și strâns conectate. Jucăria este recomandată pentru bebeluși începând cu vârsta de 3-4 luni, atunci când incep să apuce și să țină obiecte. Aranjamentul perpendicular al celor două discuri necesită rotația încheieturii la transferul dintr-o mână în alta. Mutarea obiectelor dintr-o mână în alta este foarte importantă pentru dezvoltarea emisferelor stânga și dreapta ale creierului. Coordonarea acestei transmisii este baza unor acțiuni ulterioare, ca de exemplu îmbrăcatul, folosirea tacâmurilor la masă, ținerea creioanelor de colorat etc.
  • Pret: 10 Lei
Cutia cu jetoane Montessori
Articol din seria educativă Montessori - este o cutie simplă cu sertar. Exercițiul de coordonare mână-ochi constă în introducerea jetoanelor prin fanta de deasupra cutiei. Permite copilului să înțeleagă conceptul de existență permanentă a obiectelor - un lucru ce nu poate fi văzut cu ochii nu înseamnă că nu există. Tot ansamblul este realizat din placaj de fag, finisat cu ulei mineral. Jetoanele sunt colorate pentru a atrage atentia.
  • Pret: 50 Lei
Numaratoare Montessori cu cercuri
Numaratoare Montessori din lemn de fag creata cu scopul de a invata copilul de la cea mai frageda varsta cu conceptele de culoare si numar, dezvolatand in acelasi timp coordonarea mana-ochi. Jucaria este compusa dintr-o baza solida cu 10 bete de dimensiuni corespunzatoare cifrelor pe care le reprezinta si 55 de cercuri din lemn. Ca toate jucariile noastre si aceasta este vopsita cu culori naturale produse de Annie Sloan. Jucaria de lemn poate oferi mai multe activitati: sortarea culorilor, numararea pieselor, denumirea culorilor, aranjarea prin stivuire a cercurilor.
  • Pret: 70 Lei
Montessori suport orizontal cu discuri
Jucăria permite copilului să exerseze diferite prinderi cu degetele sale micuțe, stimulează coordonarea și puterea de concentrare. Este formată dintr-o bază solidă de lemn de fag, rotunjit la cele 4 colțuri plus 2 bețe perpendiculare cu 3 discuri. Discurile sunt suficient de mari, au aproximativ 6 cm. Se poate livra natur sau cu discurile colorate in oricare din culorile "child safe" avute la dispoziție la momentul comenzii.
  • Pret: 35 Lei
Montessori suport vertical cu discuri
Jucăria este compusă din 3 discuri de diferite dimensiuni care se introduc în tija verticală aflată pe suportul de lemn. Copiii pot astfel să le sorteze de la cel mai mare la cel mai mic. Dezvoltă precizia și concentrarea. Este construită din lemn sau placaj de fag, un lemn extrem de rezistent. Culorile cu care sunt colorate discurile în imaginile produsului sunt cu caracter informativ, puteți să alegeți din cele pe care le avem la dispoziție la momentul comenzii. Vopseaua folosită este child safe, puteți citi mai multe informații în articolul despre materii prime, procesul de fabricație și vopseaua Annie Sloan
  • Pret: 35 Lei
Jucărie Montessori - urmărirea bilelor
Puține jucării reușesc sa încânte un copil așa de mult cum o poate face o simplă minge. Această jucărie este special concepută pentru a dezvolta o serie de abilități prin intermediul unei activități plăcute copilului și să aprindă imaginația. Copiii foarte mici exersează prinderea în palmă, sunetul produs de bile atunci când trec la nivelul următor le oferă satisfacție, iar mișcarea continuă a bilei dezvoltă logica predicției mișcării. Urmărirea cu ochii a bilei este exact abilitatea necesară pentru activitatea de citire - nu întâmplător punctul de lansare al bilei este pe stânga. Copiii mai mari vor da drumul la bile la interval foarte scurt de timp. Acesta este momentul în care încep să exploreze concepte de fizică precum inerția, gravitația sau planul înclinat. Bilele rulează cu aceeași viteză? Va reuși bila din spate să o ajungă pe cea de dinaintea ei? Ce se întamplă dacă le dai drumul în acelați timp? Ce se întâmplă dacă opresc cu măna una dintre ele?
Jucăria este livrată cu împreună cu 2 bile și cu cele 2 suporturi laterale din lemn. Există însă posibilitatea să fie prinsă de un perete, de aceea am ales să o construiesc cu placaj pe toată partea din spate - aceasta este metoda cea mai sigură.
  • Pret: 150 Lei
Puzzle din lemn
Jucarie educationala ce permite copilului sa isi dezvolte simturile vizuale, gandirea logica, dexteritarea si coordonarea mana-ochi - ca sa enumeram doar cateva dintre beneficiile sale. Este formata dintr-o baza solida din lemn de stejar (sau fag) si 14 figurine taiate din placaj de fag care trebuie sa fie asezate pe 5 randuri. Pentru a fi accesibila si copiilor mai mici, piesele necesare pentru fiecare rand au fost colorate intr-o alta nuanta. Vopseaua folosită la toate jucariile noastre este child safe, mai multe informații în articolul despre materii prime, procesul de fabricație și vopseaua Annie Sloan.
  • Pret: 65 Lei