De ce jucarii din lemn?

Pentru că jucăriile te duc, chiar și ca adult intr-un loc special: cel al Copilăriei. Jucăriile au avut întotdeauna un dublu rol: copiii să se bucure de ele și să le dezvolte in același timp abilitățile cognitive și motrice.

Principalele avantaje ale jucăriilor din lemn

  • Sunt atemporale - bunicii și străbunicii noștri s-au jucat cu ele, probabil că o vor face și nepoții nostri
  • Sunt durabile - aceeași jucărie trece din generație in generație
  • Încurajează imaginația - deoarece nu există un singur mod de utilizare, nu vin cu un manual de instrucțiuni
  • Sunt mai puțin deranjante - copilul asigură fundalul sonor, nu alarmele jucăriei
  • Promovează interacțiunea cu alți copii - spre deosebirile de jocurile video (calculator, telefon, tabletă) care de cele mai multe ori sunt o activitate solitară.

Fiecare jucărie a fost creată de noi, lucrată și vopsită manual. Datorită faptului că lemnul folosit este de "esență tare", (în proporție foarte mare fag) jucăriile rezultate sunt foarte durabile. În plus, sunt pictate cu culori netoxice pe baza de apă Annie Sloan, de aceea sunt potrivite chiar și pentru copiii de vârste fragede care vor să "guste" orice.

Fiind o firmă mică, stocurile de jucării sunt limitate. La lansarea unei comenzi vă rugăm să aveți în vedere că pot exista întârzieri (ne puteți contacta pentru un termen) dar vă asigurăm că merită așteptarea. Jucăriile pot fi vândute lemn natur, finisate pentru protecție cu ulei mineral, sau pot fi personalizate de dumneavoastră în combinațiile de culori pe care le avem la dispoziție.