Penarul mobil
Construita manual din lemn de esenta tare, combinatie de fag si mesteacan. Acest model poate sa tina 10 creioane/pixuri, iar geamul poate fi folosit ca suport pentru ascuțitoare. Ulterior, am folosit o combinație de fag la exterior cu brad la interior pentru a obține o mașinuță mai lata ce imi permite mărirea diametrului suporturilor de unelte de scris (10 mm in loc de 8 mm). Finisajele, ulei de tung sau vopsea naturala pe baza de apa.
  • Pret: 40 Lei
Broscuța
Masinuța de jucărie confecționată manual, utilizând lemn de calitate, vopsele sau uleiuri 100% naturale. Nu are nevoie de baterii și nu face zgomot. Spre deosebire de jucăriile din plastic, este aproape imposibil să se strice. Nu are colțuri în care copilul să se lovească.
Se poate vopsi într-o culoare "child safe" la alegere din gama disponibilă. Există opțiunea de livrare în lemn natur, iar copilul poate să o decoreze după preferință.
  • Pret: 40 Lei
Bat-mobil
Jucarie pentru copii realizata manual din lemn de brad si fag. Un cadou minunat pentru copilul dumneavoastra. Masina din imagini este lemn natur slefuit. La cerere se poate aplica ulei de tung sau vopsele naturale pe baza de apa.
  • Pret: 60 Lei