Mini camper van
Masinuta pentru copii din seria mini, construita manual. Am utilizat placaj de fag pentru a obtine o jucarie rezistenta. Finisaj realizat cu vopsea pe baza de apa si ceara, ambele "child safe".
  • Pret: 20 Lei
Broscuța
Masinuța de jucărie confecționată manual, utilizând lemn de calitate, vopsele sau uleiuri 100% naturale. Nu are nevoie de baterii și nu face zgomot. Spre deosebire de jucăriile din plastic, este aproape imposibil să se strice. Nu are colțuri în care copilul să se lovească.
Se poate vopsi într-o culoare "child safe" la alegere din gama disponibilă. Există opțiunea de livrare în lemn natur, iar copilul poate să o decoreze după preferință.
  • Pret: 40 Lei
Masinuta de curse
Masinuta de curse, proiectata de fetita mea pana in cele mai mici amanunte. Prototipul este vopsit in rosu cu o dunga neagra - evident "child safe" - Annie Sloan. Materialele folosite sunt placaj de fag pe exterior cu miez din lemn de brad.
  • Pret: 60 Lei
Mini basculanta
Mașinuțele au fost întotdeauna jucăriile preferate ale băieților. Cu siguranță nici această basculantă nu va face excepție. Este realizată în totalitate din lemn putând fi livrată natur sau colorată cu vopsele pe bază de apă produse de Annie Sloan. Dezvoltă imaginația, motricitatea și creativitatea copilului dumneavoastră.
  • Pret: 30 Lei
Masina pusculita
Joaca si invatatura in acelasi timp, bucuria copilariei si pregatirea pentru viitor. Pusculita din lemn natur handmade, prevazuta cu o fanta de introducere a banilor si o usita detasabila prin care acestia pot sa fie extrasi. Jucaria poate fi folosita si ca masinuta, pentru acei copii mai mici care nu cunosc conceptul de economie. Este colorata cu vopsea pe baza de apa "child-safe" Annie Sloan si poate fi livrata in oricare din nuantele pe care le avem disponibile in momentul comenzii.
  • Pret: 70 Lei
Mini truck
Fiecare jucarie este confectionata manual este deci intr-un fel unica. Sunt lucrate cu grija, utilizand lemn de calitate, vopsele sau uleiuri 100% naturale si nu in ultimul rand cu mult drag. Un cadou minunat pentru copilul dumneavoastra. Masina confectionata integral in micul meu atelier din placaj de fag. Nu are nevoie de baterii si nu face zgomot. Spre deosebire de jucariile din plastic, este aproape imposibil sa se strice.
  • Pret: 20 Lei
Bat-mobil
Jucarie pentru copii realizata manual din lemn de brad si fag. Un cadou minunat pentru copilul dumneavoastra. Masina din imagini este lemn natur slefuit. La cerere se poate aplica ulei de tung sau vopsele naturale pe baza de apa.
  • Pret: 60 Lei
Penarul mobil
Construita manual din lemn de esenta tare, combinatie de fag si mesteacan. Acest model poate sa tina 10 creioane/pixuri, iar geamul poate fi folosit ca suport pentru ascuțitoare. Ulterior, am folosit o combinație de fag la exterior cu brad la interior pentru a obține o mașinuță mai lata ce imi permite mărirea diametrului suporturilor de unelte de scris (10 mm in loc de 8 mm). Finisajele, ulei de tung sau vopsea naturala pe baza de apa.
  • Pret: 40 Lei
Mini speedy
Masinuta cu numarul trei din seria mini - realizata manual. Construita din fag pentru o rezistenta sporita. Finisajul este vopsea pe baza de apa si ceara, ambele "child safe".
  • Pret: 20 Lei
Trailer
Masinuta vedeta a seriei mini. Construita din placaj de fag, compusa din doua parti: cap tractor si remorca. Poate sa transporte foarte usor oricare din celelalte masini din seria mini. Mica, dar puternica, are nevoie de 5 osii/10 roti pentru a indeplini aceasta misiune. Ca toate finisajele noastre, folosim vopsea "child safe" pe baza de apa.
  • Pret: 30 Lei