Penarul mobil
Construita manual din lemn de esenta tare, combinatie de fag si mesteacan. Acest model poate sa tina 10 creioane/pixuri, iar geamul poate fi folosit ca suport pentru ascuțitoare. Ulterior, am folosit o combinație de fag la exterior cu brad la interior pentru a obține o mașinuță mai lata ce imi permite mărirea diametrului suporturilor de unelte de scris (10 mm in loc de 8 mm). Finisajele, ulei de tung sau vopsea naturala pe baza de apa.
  • Pret: 40 Lei
Broscuța
Masinuța de jucărie confecționată manual, utilizând lemn de calitate, vopsele sau uleiuri 100% naturale. Nu are nevoie de baterii și nu face zgomot. Spre deosebire de jucăriile din plastic, este aproape imposibil să se strice. Nu are colțuri în care copilul să se lovească.
Se poate vopsi într-o culoare "child safe" la alegere din gama disponibilă. Există opțiunea de livrare în lemn natur, iar copilul poate să o decoreze după preferință.
  • Pret: 40 Lei
Bat-mobil
Jucarie pentru copii realizata manual din lemn de brad si fag. Un cadou minunat pentru copilul dumneavoastra. Masina din imagini este lemn natur slefuit. La cerere se poate aplica ulei de tung sau vopsele naturale pe baza de apa.
  • Pret: 60 Lei
Masina pusculita
Joaca si invatatura in acelasi timp, bucuria copilariei si pregatirea pentru viitor. Pusculita din lemn natur handmade, prevazuta cu o fanta de introducere a banilor si o usita detasabila prin care acestia pot sa fie extrasi. Jucaria poate fi folosita si ca masinuta, pentru acei copii mai mici care nu cunosc conceptul de economie. Este colorata cu vopsea pe baza de apa "child-safe" Annie Sloan si poate fi livrata in oricare din nuantele pe care le avem disponibile in momentul comenzii.
  • Pret: 70 Lei
Masinuta de curse
Masinuta de curse, proiectata de fetita mea pana in cele mai mici amanunte. Prototipul este vopsit in rosu cu o dunga neagra - evident "child safe" - Annie Sloan. Materialele folosite sunt placaj de fag pe exterior cu miez din lemn de brad.
  • Pret: 60 Lei